Murgie Tarkari Masala (kip met kool in masala)

Murgie Tarkari Masala (kip met kool in masala)

Murgie Tarkari Masala (kip met kool in masala)

Aantal personen: 6

Bereidingstijd:

30 minuten.

Ingrediënten

5 eetlepels Faja Lobi Kip in Masala (marinade)
1 Madam Jeanette peper
2 theelepels Masala
4 theelepels Exotimex Knoflook
1 kilo witte kool
3 theelepels tomatenpuree
1 theelepel gemalen komijnzaad
300 gram kipfilet
2 kopjes water
15 eetlepels olie
1 ui
zout

Bereiden

Olie verhitten, ui, knoflook en peper lichtbruin fruiten, daarna kip toevoegen en bakken tot het gaar is; Kip in Masala (marinade), masala, tomatenpuree en komijn toevoegen, goed omscheppen, vervolgens de kool (in fijne stukjes gesneden) toevoegen en 5 minuten roerbakken. Tenslotte het water toevoegen en het geheel 25 minuten zachtjes laten sudderen; tussentijds enkele malen omscheppen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst,
Zuurgoed.

Variatietip: Varieer de witte kool met spitskool.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus